Indian Summer

New England

Niagara Falls

Indian Summer New England & Niagara Falls
12 dagen – selfguided tour

Ga  op een klassieke motortour door de staten New England in het noordoosten van de VS en een vliegbezoek aan Canada. De New England States, Boston, Bangor, bezoeken aan OCC County Choppers, Cape Cod, de Niagara Falls, Acadia National Park en het wilde, ongerepte landschap zijn hier de hoogtepunten. Een tour voor onze Amerikaanse liefhebbers met het cultmotormerk: Harley-Davidson®.

We hebben een goed geplande tour voor je voorbereid, die elke dag een flink aantal kilometers biedt om op een motorfiets na jouw keuze te rijden, maar waarbij ook de bezienswaardigheden aan de rand niet worden verwaarloosd. De motoren voor onze rondleidingen zijn grotendeels afkomstig van het Harley-Davidson® geautoriseerde verhuurprogramma. We hebben dan ook een uitstekende selectie van de nieuwste modellen met een paar kilometer, die allemaal goed voor je zijn voorbereid.

Dag 1 – Vlucht naar Boston
Vlucht met een bekende lijndienst naar Boston (overstapverbinding mogelijk). Bij aankomst op Logan International Airport wordt je naar het hotel gebracht nabij het motorverhuur in de omgeving van Boston.

Dag 2 – Boston – Amerika’s wandelstad – Plymouth 80 mijl
Vandaag heb je de dag tot je beschikking. ‘S Ochtends vindt er een korte informatiebijeenkomst plaats. Je hebt dan de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele stadstour in Boston. Boston is een van de oudste steden in de VS en met zijn Europese flair, evenals de synthese van historische gebouwen en wolkenkrabbers, het perfecte startpunt voor deze tour. Met “Ducktours” reis je vervolgens door de stad in een origineel gerestaureerd amfibievoertuig op het land en op het water. De lokale chauffeur-gids laat je alle belangrijke bezienswaardigheden zien. Je lunchpauze breng je dan door op Quincy Market en je kunt de omgeving nog steeds te voet verkennen. In de middag wordt de motor opgehaald en geïnstrueerd door onze lokale verhuurpartner en wordt de rit naar het historische stadje Plymouth gemaakt.Plymouth werd in 1621 gesticht door de Pilgrim Fathers die Cape Cod en de Nieuwe Wereld bereikten met het zeilschip “Mayflower”. De avond staat tot uw beschikking. Gebruik dit om te dineren in de talloze restaurants in de haven. Overnachting in Plymouth Harbor.

Dag 3 – Cape Cod – Nantucket – Martha’s Vineyard 350 km
’s Morgens verlaat u Plymounth om uw rondreis door de staten van New England te beginnen. Op de tweede dag van je tour heb je al een hoogtepunt op het programma staan. Je volgt de kustweg tot aan Cape Cod National Seashore National Park. Je lunchpauze brengt je door in Provincetown voordat je ’s middags Hyannis en Falseporth passeert op de Nantuket Sound. Daar heb je bij mooi weer een prachtig uitzicht op de eilanden Nantucket en Martha’s Vineyard. De overnachting vindt plaats in het gebied van Newport, gelegen in de kleinste Amerikaanse staat Rhode Island.

Dag 4 – Mystic Seaport – Massachusetts – Connecticut – OCC County Choppers ™ 200 mijl
Langs de kust bereik je ’s ochtends het historische stadje Mystic, dat al in Massachusetts ligt. Een bezoek aan het Seaport Village Museum mag er niet ontbreken. Hier word je in de 17e eeuw weer tot leven gewekt aan de Amerikaanse oostkust. Ga verder naar Connecticut en voorbij New Haven, dat ook de zetel is van de elite Yale University. Het is bekend dat deze regelmatig concurreert met de Cambridge University in Boston, die u al kent. In de middag bereikt u de staat New York en volgt u de Hudson River naar Newburgh. Daar bezoekt u het bedrijf OCC County Choppers ™, bekend van film en televisie, en met een beetje geluk ontmoet u Paul Sr. om hallo te zeggen. Overnachting in de omgeving van Newburgh.

Dag 5 – Catskill Mountains – Amish Country 410 km
’s Ochtends bezoekt u de Woodstock Harley-Davidson® dealer en steekt u de pittoreske Catskill Mountains over. Hier laat de Indian Summer zich al van zijn beste kant zien en is autorijden weer super leuk. In Phoenicia, een plaats die erg populair is bij motorrijders, heb je een koffiepauze. Bij Downsville stop je bij een oude wagenbrug die de Delaware-rivier oversteekt en gebruik je de tijd voor je lunchpauze. In de middag doorkruis je een deel van New York, waar je af en toe de sporen van de Mennoites en Amishen tegenkomt. Overnachting in de omgeving van Corning.

Dag 6 – New York State – Niagara Falls 240 km
Vandaag brengt de korte dagetappe je naar een ander hoogtepunt. Op tijd voor de lunch bereik je Niagara bij de gelijknamige watervallen. Uw hotel ligt op loopafstand van dit indrukwekkende wereldwonder. In de namiddag heb je de mogelijkheid om een ​​optionele boottocht te maken onder de Niagara Falls met de “Maid of the Mist”. Na het diner in het Hard Rock Café kunt u een wandeling maken naar de Canadese kant met uitzicht op dit natuurfenomeen, verlicht met lichtjes. Overnachting in Niagara Falls / VS.

Dag 7 – Lake Ontario – Erie Canal – Utica 340 km
Als u wilt, kunt u ’s ochtends vroeg nog een korte wandeling maken naar de watervallen. U verlaat de regio ’s ochtends langs het Ontariomeer, een van de grootste meren in het Amerikaans-Canadese grensgebied. Vervolgens volgt het een stuk van het Eriekanaal, dat sinds 1825 de Hudson-rivier met de Niagara-rivier bijna 600 km verbindt. In de vroege namiddag bereikt je de poort naar de Adirondack Mountains met de stad Utica. Overnachting in Utica.

Dag 8 – Adirondack Mountains – Vermont – New Hampshire 250 mijl
In de ochtend volg je heerlijke bochten door het Adirondack Statepark en zijn bergachtige landschappen. Hierboven zijn plaatsen zoals de Winter Olympic City of Lake Placid. In Champlain bereikt je de Connecticut River, die de grens vormt met de staat New Hampshire. Je lunchpauze breng je door in Bristol, in de Green Mountain-regio, voordat je ’s middags naar de White Mountains vertrekt. In het kleine stadje Bath bezoek je de oudste winkel van de VS en heb je de mogelijkheid om weer over een oude huifkarbrug te rijden. Als de tijd het toelaat, staat er een korte koffiestop op het programma bij de Pollys Pancake Parlour voordat je je overnachting in Lincoln bereikt, midden in het berggebied van de White Mountains, door de Franconia Notch.

Dag 9 – White Mountains – Maine – Bangor 330 km
Vandaag rijd je over prachtige bochten door de White Mountains en geniet je daar van de nazomer. Over kleine landweggetjes gaat het terug richting de kust en bereik je de staat Maine. U passeert het merenlandschap van Maine en passeert Bangor, de voormalige houtkapitaal van de VS in de 19e eeuw. In de namiddag bereik je de toegangspoort tot Acadia National Park. Overnachting in het gebied van Ellsworth / Trenton.

Dag 10 – Bar Harbor – Acadia National Park 360 km
De etappe van vandaag voert je door de staat Maine. In de ochtend bereikt je het kleine vissersdorpje Bar Harbor en daarmee de eigenlijke ingang van Acadia National Park. Bossen die schitteren in alle kleuren van de Indian Summer, ruige kustrotsen en ruige landschappen worden afgewisseld met berglandschappen en gletsjermeren. Met een beetje geluk zie je adelaars, zeehonden of de schuwe zeeotters en bevers die hier inheems zijn. In de namiddag volgt je de oostkustweg US 1, die naar Key West in Florida leidt. Na Belfast en Rock Harbour bereikt u uw overnachtingsplaats in Newcastle.

Dag 11 – Portland – Cape Elizabeth – Hamptons – Boston 250 km
Vanmorgen volg je Highway 1 aan de oostkust weer naar Portland, de geboorteplaats van de schrijver Stephen King. Van daaruit bezoekt je Cape Elizabeth met een van de fotogenieke vuurtorens die typisch zijn voor de oostkust. Je lunchpauze breng je door in een typisch kreeftenrestaurant direct aan de kustweg, midden in de chique woonwijk van deze kuststreek die bekend staat als de Hamptons. In de middag staat Salem op het programma. Deze plaats werd beroemd en berucht door de heksenprocessen en verbrandingen in de 17e eeuw. Vervolg over de Blue Star Memorial Highway terug naar de omgeving van Boston. Daar levert je de motor in bij de lokale verhuurpartner en vindt de transfer naar het luchthavenhotel plaats. Bij het eten kun je de tour nog een keer bekijken en laten eindigen .Overnachting in Boston / luchthavenhotel.

Dag 12 – terugvlucht
De ochtend staat nog ter beschikking voor de laatste boodschappen. De pendeldienst naar de luchthaven van Boston vindt plaats in de middag. Vlucht naar huis met een gerenommeerde lijndienst (overstapverbinding mogelijk) terug naar huis.

Dag 13 – Aankomst
Aankomst in de ochtend. Einde van de reis.

 

Termijn

Tourcode

BTBDENL21HDNEBTBDENL22HDNE

Inbegrepen services:

 • Lijnvlucht in economy class met een bekende luchtvaartmaatschappij naar Boston (overstapverbinding mogelijk)
 • Alle Europese en Amerikaanse luchtvaartbeveiligingskosten
 • Kerosinetoeslagen
 • Luchtverkeersbelasting voor vertrek
 • 11 overnachtingen in goede toeristen / middenklasse hotels volgens het reisprogramma
 • Gedeeltelijk ontbijt (mix van continentaal en Amerikaans)
 • Motorverhuur (BIG TWIN) voor de aangegeven periode inclusief gratis kilometers, aansprakelijkheidsverzekering
 • TOPBESCHERMING: LDW / CDW-verzekering (uitsluiting van aansprakelijkheid bij ongevalschade of diefstal) ZONDER eigen risico ***
 • TOPSCHUTZ: uitsluiting van aansprakelijkheid voor bandenschade ***
 • TOPSCHUTZ: 2 miljoen euro aanvullende aansprakelijkheidsverzekering
 • 24-uurs pechhulp
 • Door DOT goedgekeurde half-shell helmen
 • als optie voor groepen: gids van / naar Boston tijdens de motortour door een ervaren motorgids
 • als optie voor groepen: ondersteunend voertuig met een tweede gids tijdens de gehele motortoer
 • als optie voor groepen: bagagetransfer tijdens de tour, 1 stuk bagage van elk 23 kg plus een klein stuk handbagage (we vragen je om geen harde koffers te gebruiken, omdat deze problemen veroorzaken bij het vervoer in het begeleidende voertuig)
 • Roadbook en GPS-files

*** Nul euro aftrekbaar! Bij een ongeval / bandenschade of diefstal is er geen eigen risico ter plaatse.
Info: Eventuele reddings- / sleepkosten zijn niet gedekt en moeten in ieder geval worden gedragen.

Exclusief zijn:

 • Persoonlijke uitgaven, parkeerkosten hotel, brandstof, olie, motor- en regenkleding, entreegelden voor de attracties of parken, fooien, reisverzekering, etc.
 • Meerprijs voor modellen met topkoffer (Electra Glide® / Street Glide® Grand Touring 150, – Euro)

Opmerkingen over tourinformatie :

 • Minimum aantal deelnemers voor groepen in overleg,
 • Indien het minimum aantal deelnemers niet gehaald wordt, behouden wij ons het recht voor om de reis tot zes weken voor aanvang van de reis te annuleren.
 • Een, twee of meer-persoonskamers zijn op aanvraag mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Een bekende creditcard is vereist

Vraag een offerte

Als je deze motoreis bevalt dan vraag om een vrijblijvend offerte!

Wij zullen jouw droomreis op maat leveren!

Bedankt voor je aanvraag! Wij zullen spoedig reageren.

Share This