bikethebest-in-het-kort: who’s who

De klanten van het ons Nederlandse reisbureau maken sinds meer dan 25 jaren in de hele wereld van de reisproducten voor zelfguided en guided motorreizen gebruik. Bikethebest is een product van het international werkend reisagenten netwerk van de Duitse Kernville-Travel UG (Amtsgericht Siegburg – hrb 16002)
Ook Nederland is onderdeel van dit reisagenten netwerk en worden reisdiensten volgens de EU-richtlijnen door de handelsmerk bikethebest motorreizen verleend.
Met bikethebest bieden onze reisagenten een kwalitatief superieure service om met een gehuurde motor naar keuze of met de eigen motor door de VS en andere landen te reizen.bikethebest-in-het-kort
Bij ons heeft de biker de individuele keuze van een op maat samengesteld motorreis of door ons en onze partner begeleide motortour. Onze partner zijn de beste touraanbieder op de wereldmarkt en garanderen samen met ons niet alleen een optimaal prijs-/prestatie verhouding maar ook absoluut reisgenoot met motoren die in een perfecte conditie verkeren.en.

bikethebest-in-het-kort: reisbrancheorganisaties

Bikethebest heeft zich bewust niet aangesloten bij de Nederlandse reisbrancheorganisaties ANVR en SGR. bikethebest-in-het-kort Wel is Bikethebest mede oprichter van de VvKR geweest. Dit is een Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties in Nederland die als een alternatieve in de Nederlandse reiswereld de belangen van kleine, vaak specialistische en op duurzaamheid gerichte reisorganisaties behartigt. De VvKR geeft de reiziger meer transparentie en zekerheid door zijn toezichthouding en door het VvKR reisportaal.
Bikethebest is nu NIET meer aangesloten bij de VvKR omdat het uitsluitend in Duitsland verzekerde reisproducten van bikethebest aanbiedt die onder de voorwaarden vallen van het Europese reiswet Richtlijn (EU) 2015/2302).

bikethebest-in-het-kort: klantzekerheden

Bij onze producten behoren de volgens de EU-richtlijn wettelijk verplichte Duitse garantiecertificaten die uiteraard vergelijkbaar zijn met de in Nederland en België gebruikelijke kwaliteits- en zekerheidsbewijzen. (Lees hier meer)
Reisverzekeringen en aansprakelijkheid-, schade- en diefstalverzekeringen zijn conform de Europese wetgeving en verlenen een uitstekende dekking.
Voor onze gekoppelde reisarrangementen raadpleeg onze website of zoek contact met een van onze behulpzame reisagenten.

Vraag een offerte

Als je deze motoreis bevalt dan vraag om een vrijblijvend offerte!

Wij zullen jouw droomreis op maat leveren!

Bedankt voor je aanvraag! Wij zullen spoedig reageren.

Share This