California West Tour

Death Valley

Bryce Canyon

San Francisco

Pismo Beach

Las Vegas

”Specialist

”Kroatië

”Individuell,laat

”Portugal”

”Alt

”Get

”Alt

”Via

”Op

”Italië

”Nieuw

Custom Made Droomreizen

 • bikethebest is als internationale aanbieder van begeleide en zelfstandig uitgevoerde motortoertochten gespecialiseerd in arrangementen voor de VS, EU en wereldwijd.
 • bikethebest specialiteit is een dependance in de VS voor motorreizen in combinatie met vrijetijds- en/of reisactiviteiten.
 • bikethebest verzorgd voor een individuele pakketreis de gewenste huurmotor, vluchten, hotels, motor- en reisverzekeringen. Zo nodig bezorgen onze ervarene reisagenten ook een begeleidvoertuig en competente tourguide voor de ondernemende biker of een hele groep.

Full Service Advisering

 • bikethebest hecht veel waarde aan een goede voorbereiding en veilige verloop van een reis.Daarom behoren advisering bij de samenstelling van het individuele roadboek en uitwisseling van reiservaringen vanzelfsprekend tot de service.
 • bikethebest zorgt voor uw onbezwaarde droomreis met maximale zekerheid. Daarvoor hebben alleen wij standaard een CDW/VIP plus-wa-verzekering voor de motor zonder eigen risico bij ongeval (inclusief diefstal, schade aan banden en wielen en afsleepkosten tot $ 100) in de huurprijs inbegrepen.

Rondom Zorgloos Pakketreis

 • We hebben jouw reservering altijd in het zicht en kunnen vragen met betrekking tot visa en reisverzekering voor het buitenland beantwoorden
 •  Door ons advies voor een al inclusieve reisverzekering kunnen eventuele problemen op reis weliswaar worden voorkomen. Maar even belangrijk is de bereikbaarheid van ons professioneel team in onze dependance in de VS.
 • Door onze afdeling voor vliegreizen met directe toegang tot de gehele vliegticketmarkt en in combinatie met een alliantie van internationale partners uit de toeristische sector, kunnen wij een optimaal verhouding van prijs en prestatie bieden.
EU motorreizen

EU-Toeren

Individuele motorreizen in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Kroatië en Duitsland of combinatiereizen met transport naar eigen wens door trein of vrachtauto.

VS Toeren

Of het nu om een begeleid of individueel motorreis gaat, hier zijn onze voorbeeld-toeren in de Verenigde Staten en Canada in een overzicht. Deze worden constant vernieuwd en aangevuld!

VS Huurmotoren

Wij bieden een hele range aan toermodellen zoals de Indian Chieftain, Indian Chief Vintage, Electra Glide, Straat Glide, Road King, Fat Boy en Heritage Softail en vele extra’s.

Voor ieders behoefde bestaat een juiste toer

Of als toer in eigen regie of als begeleide toer, alles kan zelf bepaald worden of aan de toeval over gelaten worden. Met vooruitblik kunnen ook alle extra’s gereserveerd worden zoals een Heli vlucht over Hollywood of een Sky Jump in Las Vegas.

 • Feedback 97% 97%
 • droombike 93% 93%
 • Combi-toer 45% 45%
 • CDW/VIP verzekering 90% 90%
Op prachtig nieuwe wegen door Istrië en de  Kvarner eilanden met relaxt trein- en veerboot-transfer – een echte aanrader
Rud van Hoeve

Kroatië negen dagen, in eigen regie toer

Las Vegas is en blijft een van de geliefde vakantie bestemmingen ter wereld – ook omdat het altijd een redenen geeft om er naar toe te gaan
Thomas Meyer

Te gekke Nevada toer, in eigen regie toer

San Francisco is de droomstad en over die niet alleen vele bekende songs geschreven zijn – een  magisch plaats met veel lifestyle history!
Antony Marken

Andalusië Highlights, in eigen regie toer

Om Andalusië te ontdekken kan uit zeven prachtige routes gekozen worden. Voor ieder jaargetijde en een ideale droomreis op maat!
Alex Zeven

Andalusië ontdekking, in eigen regie toer

bikethebest

Geniet van het avontuur en laat door ons de droomtoer tot realiteit worden.
Alle toeren zijn reeds door vele bikers gereden en door ons gescreend.

 

Share This