Kroatie motorreizen

BiketheBest
K r o a t i ë
motorreizen
va. € 825

10 dagen voor duo-bikers
voor single-bikers € 925
prijzen per persoon

Cruisen door Istrien, Kvarner eilanden, Noord-Kroatië & Dalmatië (Plitvice, Krka)

10 tot 17 reisdagen als combinatie-motorreis met motortransport & veerboot

Kroatië heeft de vorm van een boemerang en grenst in het noordwest aan Italië, in het noorden aan Slovenië en Hongarije, Kroatië motorreizenin het oosten aan Servië en in het zuidoosten aan Bosnië-Herzegovina. Het is daarom verder niet verbasend dat geen plaats verder dan 100 kilometer van een grens verwijdert zou zijn!
Kroatië, dat zijn meer dan 1.700 kilometer kustwegen rijk aan bochten en meer dan 1.100 eilanden wachten op de motorrijder aan de Kroatische Adria. Maar ook het Kroatië motorreizenKroatische achterland heeft veel te bieden. Van de talloze National- en Natuurparks liegen Risnjak, Paklenica en de Plitvicer meren in het binnenland.
Natuurlijk is het niet alleen de goed ingerichte kustweg naar Dubrovnik, maar….
Kroatië motorreizenzijn het bijzonders de veel eisende rechts-links combinaties in het binnenland en op het schiereiland Istrië die de biker van Kroatie motorreizen magisch aantrekken.
BikeTheBest Kroatië routes:

Cruisen door Istrië & Kvarner (KNI10)

Omdat de meeste bikers langs Ljubljana of Trieste naar Kroatië rijden, is het van zelfsprekend met een tour door Kroatië in Istrië te beginnen.
Istrië is bij uitsteek een van de Mekka’s voor bikers: talloze Kroatië motorreizengeniale bochten, meestal goed onderhouden wegen door mooie kuststreken en trajecten rijk aan serpentines door adembenemend berg- landschappen. Voor iedereen is er voldoening, of beginner, genieters of de verzamelaar van bochten.
Met statige herenhuizen en beroemde promenades wordt je niet alleen in Lungomare of in de mondaine badplaats Opatija ontvangen. Veel van de havensteden en Marina’s in Istrië nodigen na het prachtige bochtenwerk uit om bij lekker eten of fijne dranken te ontspannen. Vergeleken met de omliggende laden zijn de prijzen erg aantrekkelijk hetgeen ook ten uitdrukking komt door de veel aanwezige Italiaanse en Sloveense bikers.
Vanwege de vele veerboten die in korte tijd oversteken, is het eiland hoppen niet alleen bij hordes lokale bikers een populair weekend plezier. In Brestova kan men de veerboot gebruiken en na een half uur zeelucht te hebben ingeademd zich op een super-gebouwde weg over het eiland Cres naar de diepste hoek van aangesloten eiland Lošinj rijden. Op de terugweg van Lošinj kan men via Cres met een veerboot naar het eiland Krk overzetten.
lees hier verder KNI10 !
Kroatië motorreizen

Kroatië motorreizen
Cruisen door Istrië & Kvarner (KND13)
Van Mali Lošinj gaat het bijvoorbeeld verder met een veerboot naar het zuiden naar Zadar en vervolgens via de eilanden Pag en Rab en Krk om op de terugweg nog Rijeka te verkennen.
Kroatië motorreizenKroatië motorreizen
Karlobaglees hier verder KND13 !
Kroatië motorreizen
Cruisen door Istrië,Noord- Kroatië,-Dalmatië & Plivice meren (KNDP14)

Wil men nog meer facetten van Kroatië zien dan kan men na het verlaten van Rab via de Vrata Pass het Velebit gebergte oversteken om het paradijs via de van de Plitvice meren op te zoeken. Van daaruit gaat het dan over de Oltari Pass via Rab en Krk om op de terugweg nog Rijeka te verkennen.
Kroatië motorreizenlees hier verder KDKP14 !
Kroatie_KDNP14
Cruisen door Istrië,Noord- Kroatië, Dalmatië, Krka & Plivice meren (KDKP17)

Terwijl het noordelijke Kroatië samen met Istrië en Dalmatië gemakkelijk in 10 tot 14 reisdagen verkend kan worden zijn voor een bezoek aan Midden Dalmatië tot ter hoogte van Split toch al gauw 17 reisdagen wenselijk. Vanuit Zadar kan men via de eilanden Uglijan en Pasman bekende steden en badplaatsen als Troir en Sibenik bezocht worden. Vanuit deze kan door het schitterende natuurgebied Krka getoerd worden.

lees hier verder KDKP17 !
Cruisen door Dalmatië via Krka & Plitvice meren naar Dubrovnik (KZDKPD15)

Het noordelijke Kroatië samen met Istrië, Noord en Midden Dalmatië tot ter hoogte van Split zijn in 10 tot 17 reisdagen te verkennen. Nog verder naar het Zuiden van Dalmatië tot Dubrovnik zijn 15 reisdagen gevraagd. Daarbij kan men handig gebruik maken van diverse veerboten tussen de eilanden en tussen Split en Stari Grad op het eiland Hvar om Dubrovnik te bereiken. Op de “terugreis” kan men de highlights van Dalmatië, de Nationale parken Krka en Plitvice en de culturele centra zoals Split Sibenik, Zadar etc bezoeken.
Dalmatie Krka en PlitviceZuid Dalmatie Krka en Plitvice
Zuid Dalmatie Krka en Plitvice
Zuid Dalmatie Krka en Plitvicelees hier verder KZDKPD15!
In het kort: afhankelijk van . . .tijd, budget, interesse en weerssituatie zijn er eindeloze combinaties van routes mogelijk. Aangezien de meeste bikers via Slovenië, Italië en Oostenrijk naar Kroatië reizen, is het een prima mogelijkheid van onze vrachtwagentransport en een vlucht naar Trevisio (Vencie) gebruik te maken. Daardoor kan de biker niet alleen de lange Kroatië motorreis bij onvoorspelbare weersomstandigheden vermijden maar ook een aantal kostbare vakantiedagen besparen.
Trevisio is gelegen aan de zuidzijde van de Alpen en uitgangspunt van verschillende routes via Trieste, Rijeka, en Istrië naar verdere zuidelijk gelegen bestemmingen.
BiketheBest heeft deze routes beproeft en een aantal aanpasbare reiscombi-naties voor Kroatie motorreizen gecreëerd!
De drie genoemde routes om Kroatië te bereiken gaan verder door het Italiaanse Trieste en langs de Slovenië de kust of door het binnenland van Istrië.
BikeTheBest roadbook

BiketheBest heeft gebaseerd op de ervaringen de dagelijkse etappes van de Kroatie motorreizen zodanig gekozen dat de reistijd Kroatie motorreizen(rijtijd en tijd voor sightseeing) grotendeels zelf kan worden bepaald. Afhankelijk van het interesses kan dit leiden tot het rijden van afkortingen of omwegen in een eigen aangepast tijdschema om het dagelijkse doel te bereiken.

De toeristische reisinformatie is niet gedacht ter vervanging van reisgidsen maar vermeld de belangrijkste bezienswaardigheden op de gekozen motorroute.
Het belangrijkste issue voor de biker is het veilig zijn doel op een interessante route te bereiken en naast het rij plezier ook de omgeving te verkennen. Kroatie motorreizenDaarbij wordt verondersteld dat de reistijd vanaf negen uur ochtends begint en voor zonsondergang het gereserveerd hotel bereikt.Ter oriëntatie geeft het roadbook voor iedere reisdag belangrijke toeristische informatie on route. Om voldoende tijd voor bezienswaardigheden te hebben en eenKroatie motorreizen idee te krijgen wanneer men op de plaats van bestemming arriveert zijn dagelijkse reisschema opgemaakt. Aan de hand daarvan kan men de gewenste tijd voor sightseeing bepalen. Deze kan men afwegen tegenover een meer of min aan rijtijd via alternatieve wegen naar het volgende doel on route.
Als website versie wordt de toeristische informatie voor Kroatie motorreizen sterk ingekort weer gegeven.

Naast de dagelijkse etappes, reisschema en toeristische reisinformatie levert bikethebest ook voor de routes geschikte GPS navigatie (Garmin & Tom Tom).
Overige informatie
Inclusief Exclusief
 • 10, 13, 14 of 17 verzorgde reisdagen
  voor jaargetijde na wens,
 • overnachtingen in 3-4 sterren hotel,
  met veilig parkeren, liefs zwembad en ontbijt,
 • retourtransport motor van thuis naar Noord-Italië,
 • retourticket vliegtuig Trevisio (Venice),
  of alternatieve vliegveld
 • roadbook met geplande rij- en sightseeingtijden,
 • geselcteerde toeristische reisinformatie voor sightseeing,
 • Garmin & Tom Tom GPS route,
 • ondersteuning bij eventuele huur van motor,
 • garantievoucher(calamiteitenfonds).
 • kosten voor een reis- en annuleringsverzekering,
 • kosten transport verzekering motor (4 ‰ dagwaarde),
 • externe reservering- en kredietkaartkosten,
 • eventuele kosten voor omboeking,
 • heen- en terugreis woonplaats–vliegveld,
 • repatriëring reizigers en/of motor,
 • brandstof, maaltijden, consumpties en entree,
 • motorhuur, vervangend motor, reparatie motor,
 • eventuele maut-, vignette-kosten,
 • 2,5 of 7 passages Cres, Zadar, Pasman, Ugljan, Pag, Rab en Krk: ca. euro 55 per duo en motor
 • vervoer van en naar het vliegveld.
Opties Prijzen
 • vrije keuze van vertrekdatum,
 • aanpassing reisduur (korter of langer dan aangegeven reisdagen),
 • upgrading van 3 naar 4 sterren verblijf,
 • upgrading van ontbijt naar half- of volpension,
 • upgrading vliegticket naar economy class met meer beenvrijheid of naar business class,
 • individuele aanpassing reisroute,
 • boeking als groepsreis (met of zonder gids).


  terug naar begin route
 • De prijzen zijn gebaseerd op de actuele prijssituatie. Afhankelijk van de boekingsdatum bepalen de aanbieders van vliegtickets, motor- transporteurs en hotels hun seizoensgebonden prijzen. Daarom hebben de scherp gecalculeerde pakketreizen van bikethebest een indicatief karaker.
 • duo-biker 2 pk, pp vanaf….€ 1.100
 • single biker 1 pk vanaf……. € 1.400
 • Vraag een actuele offerte!  Nog een schitterende Kroatie motortoer!

Vraag een offerte

Als je deze motoreis bevalt dan vraag om een vrijblijvend offerte!

Wij zullen jouw droomreis op maat leveren!

Bedankt voor je aanvraag! Wij zullen spoedig reageren.

Share This