Arizona Sunshine & Desert Tour

Saguaro National Park

Tonto National Forest

Old ones in the desert

Tombstone Wild West Town

Get your kick ...

Arizona-Sunshine&Desert
Ride vanuit Los Angeles

10 motordagen en 13 reisdagen van thuis

In het kort: Over de Arizona-Sunshine & Desert Ride

bikethebest heeft een 10 daagse motorreis door de verschillende woestijngebieden van de ‘Real Sunshine State Arizona’ samen gesteld. Aller eerst gaat het langs de droomweg Highway1 langs de badplaatsen aan de kust tussen Los Angeles en San Diego. Door de wijngaarden aan highway 94, het Imperial Valley en de Anza-Borrego Desert wordt dan naar Yuma gereden. In het Gila Valley wordt de AZ-85 naar het mijnstadje Ajo gevolgd. Langs de Mexicaanse grens wordt verder door het prachtige woestijnreservaat van de Tohono O’odham Nation Indianen naar Tuscan. Het echte Wilde Westen gevoel komt zeker tijdens de uitdagende routes in het toenmalige Apache indianenland. Het Cochise County met zijn beroemde Western town Tombstone en de kopermijnen tussen Hyden, Globe en Superior geven een contrastrijk beeld van het verleden tijdperk. Dit wordt zeker nog versterkt door een bezoek aan de futuristische Biosphere II faciliteit, de “big City” Phoenix en door de ‘nieuwe wereld’ van Lake Havasu en ‘Sin City’ Las Vegas. Een voor motorrijders favoriete traject is het ruige gedeelte van de ‘Historic Route 66’. Van Topock naar Kingman gaat het met een “Get your Kick on the Road 66” Feeling via Oatman over de beruchte Sitgraves pass.
Eveneens wordt op een nog authentiek R66-traject tussen Barstow, Victorville en LA de verleden glorie beproefd. Via de bij VS motorcyclist  zeer geliefde ‘Angeles Crest Highway’ in de San Gabriel Mountains eindigt deze rondreis van 10 dagen op de motor weer in LA. .

Arizona-Sunshine 7 Desert vanuit Los Angeles voor 10 motordagen
Vervolg 'In het kort': lees verder ...

De ‘rustdag’ in Las Vegas wordt van vele biker toch voor uitstapjes in de omgeving gebruikt. Bijvoorbeeld om langs Lake Mead naar het Hover Museum in Bolder te rijden en daarna op bezoek bij de Hoover Dam te gaan.
Via een zijweg van de US-93 kan nu eindelijk op een helemaal geasfalteerde weg de Skywalk over de Grand Canyon bezocht worden. Hoewel de toegangsprijs heftig is, wordt dit door het ultimatief belevenis van de walk uit het geheugen gewist.
Tijdens de rit over de lange rechte US-93 tussen de Hoover Dam en de afslag naar de Skywalk kan het een mentale tijdsbesteding zijn om eens over het noodlot van de ‘downwinders’ in dit gebied na te denken. In Grasshopper Junction aan de US-93, 15 mijl zuidelijk van de afslag gelegen, staat de eerste Licensed Medical Apotheek voor Marijuana in de State Arizona. Er bestaat immers na zoveel decennia een erkende samenhang tussen de nucleaire tests in het decennia 1950, het optreden van kanker, de legalisering van Cannabis en een bijna 3% hogere sales taks.

De Sonoran Desert, soms ook: Gila Desert, Desierto de Sonora genoemd is een woestijn in Mexico en de Verenigde Staten  en is één van de heetste en droogste streken van Noord-Amerika. In het noorden grenst de Sonorawoestijn aan de Mojavewoestijn en in het oosten aan de Chihuahuawoestijn. Op regionale schaal gezien dient de Sonora Desert als overgang tussen de Sierra Madre en de Rocky Mountains, de Stille Oceaan en de Golf kusten, en de laaggelegen kustgebieden van Baja en de mid-continent.

De Sonora Desert is de thuisbasis van onder andere grote en streng beschermd Saguaros Cactus en vele andere soorten cactussen. Tot 250 jaar oud kan de Saguaro cactus worden. De plant draagt ​eind mei schitterende witte, wasachtige bloemen. In juli / augustus heeft de plant dan eetbare vruchten.
Het is ook een habitat voor veel reptielen, en zo’n 200 vogelsoorten, zoals de Greater Roadrunner.

Het woestijnklimaat en weer van de Sonaro en Mojave Desert is het meest aangenaam tussen oktober en april. Gedurende deze tijdzijn  overdag de temperaturen tussen 16 ° en 22 ° C. De nachttemperaturen kan dan wel onder het vriespunt dalen. De warmste seizoen met meer dan 40 ° C  is tussen mei en september. Er zijn twee regenseizoenen: Van juli tot september is er kort maar hevig onweer met hevige regenval. Van november tot maart is soms verfristende lichte regen mogelijk, maar in het algemeen is het zonnig.

Nooit gedacht dat rijden in de woestijn zo leuk zou zijn.
Het Tonto traject en Angeles Crest Highway was geweldig!
Wij verheugen ons all op de volgende trip in het wilde westen.

N &G Smeets, Hertogenbosch

Uitgewogen reis met alle uitdagingen van de rijvaardigheid..
Misschien langs de kust meer tijd voor een duik of surf.
Te gek de AZ bikeweek, het festival en de vele muurschilderijen.

Menno, Hendriks, Dongen

Kelso Dunes Mojave woestijn

Toercode

BTBDENL AZ10LAX

Vertrekdata

motorreis
met dagelijks vertrek
voorkeur-maanden oktober tot mei

routeschema Arizon-Sunshine & Desert vanuit Los Angeles door Arizona & Nevada & Californië

bike
thebest roadbook

Bij de dagelijkse etappes behoren een reisschema, een roadbook met de belangrijkste toeristische reisinformatie. Voor de navigatie zijn er GPS bestanden, die compatibel zijn met Google Earth / Maps en voor navigatie met Tom Tom, Garmin of andere inzetbaar zijn.

bikethebest heeft gebaseerd op de ervaringen de dagelijkse etappes zodanig gekozen dat de reistijd (rijtijd en tijd voor sightseeing afhankelijk van de avondschemering) grotendeels zelf kan worden bepaald. Afhankelijk van de interesses kan dit leiden tot het rijden van afkortingen of omwegen in een eigen aangepast tijdschema om het dagelijkse doel te bereiken. De toeristische reisinformatie is niet gedacht ter vervanging van reisgidsen maar omschrijft de belangrijkste bezienswaardigheden..

Dag 1 Los Angeles
Na aankomst in Los Angeles wordt het inckecken in het Airporthotel. Dit is dicht gelegen de verhurder van de motor zodat men gemakkelijk vroegtijdig de volgende ochtend de motoren in ontvangst kan nemen. Afhankelijk van de aankomst tijd en de effect van het fenomeen Jetlag kan men relaxen of nog de toeristische pad op gaan. met  ‘hop-on-hop-off’ vervoer (zie activiteiten in & rond Los Angeles)

Meer over Los Angeles

Meer over Los Angeles ( Raadpleeg hiernaast ook onze geselecteerde activiteiten!)
Los Angeles is de grootste stad in Californië, en de op een na grootste stad in de Verenigde Staten, In de Los Angeles metropolitan area (Los Angeles, San Bernardino, Riverside, Ventura en Orange County) wonen meer dan 16 miljoen mensen. Hoewel het centrum relatief veel hoogbouw kent, is Los Angeles voornamelijk een laagbouwstad. Er zij talloze attracties:
Hollywood heft nog steds veel filmindustrie: Beverly Hills, Hollywood met haar Hollywood Walk of Fame en Mann’s Chinese Theatre. Griffith Observatory, Griffith Park, Sunset Strip, Hollywood Bowl, Grauman’s Chinese Theatre. , Beverly Hills.
Met Chinatown wordt een wijk aangeduid waar veel Chinezen wonen. In deze wijk zijn veel Chinese restaurants, winkels en vaak ook tempels te vinden.
Venice Beach, gelegen in Los Angeles, is met zijn drukke boulevard een van de populairste stranden van Californië. De bijbehorende buurt Venice heeft zijn naam te danken aan het Italiaanse Venetië; dit omdat er in Venice veel kleine kanalen en sloten door de buurt lopen, net als in Venetië.
Ook de stranden van Malibu en Huntington Beach in Orange County zijn populair. Malibu liegt aan de kust en is bekennd voor zijn sandstranden. Surf City USA en woonplaats voor vele filmstars.
Het herkenningsteken van Santa Monica is de Pier, die in de 20er jaren gebouwd is en vandaag een klein pretpark heeft. De Third Street Promenade is een van de weinige voetgangerzones in het gebied van Los Angeles. In de avonduren zorgen er vele straat kunstenaars voor vertier.
De regio Los Angeles heeft een van de grootste stelsels van snelwegen in de wereld de grootste autodichtheid in de wereld. Tijdens de spitsperioden, op weekdagen tussen 6 en 9 uur ’s morgens en tussen 3 en 7 uur ’s avonds, zijn de wegen overvol, en zijn er lange files.
De stad heeft een zacht en zonnig klimaat en het gehele jaar ongeveer gemiddeld 21 graden. In de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 30 graden maar het kan boven de 40 graden worden.

Dag 2 Los Angeles – Hwy 1-  San Diego
Von LA wordt op de droomweg Highway 1 vanaf Long Beach langs beroemde badplaatsen zoals Oceanside, Carlsbad en Encinitas gereden. Tot aan San Diego is deze kust wereldwijd bij surfers bekend om zijn golven. Bikers kunnen van de zicht op zee en de historische gebouwen in de badplaatsen genieten. De restaurants en cafes in het trendy  stadsdeel Gaslamp Quarter van San Diego staat voor de avond op het programma.

Dag 03 – San Diego – Campo-Yuma
Na sightseeing in San Diego is niet de I-8 maar de state 94 de aanbevolen weg om via  Dulzura, Potrero  en langs de Mexicaanse grens bij Campo en El Centro naar Yuma te rijden. Onderweg door het woestijnachtig landschap zou een van de wijnproeverijen, het cafe in Barrett Junction, de musea van Campo, Desert View Tower en een van de Lakes als welkomen stop dienen. Net als El Centro ligt Yuma in het altijd groene strook van het Imperial Vallei.

Dag 04  Yuma- Sonora Desert – Tucson
Na verkenning van Yuma gaat het door het Gila river valley en dan zuidwaarts naar Ajo. Verbazend zijn niet alleen de fantasievolle murals maar ook de 330 meter diepe put van de kopermijn. Eveneens in de indiaanse Tohono O’ Odham Nation liegt de 2.800 m hoge Kitt Peak.. Na een bezoek aan het Sonora Desert Museum worden de cacteeën bossen van de Sonoran woestijn via Tuscon verlaten.

Dag 05 – Tuscon – Tombstone – Tuscon
Afhankelijk van de verwijltijd in ’one of the world’s largest aerospace museum’ volgt een magnifieke rit tot 2.600 m hoogte op Tuscon’s huisberg de Mt. Lemmens. Dan gaat het door Cochise County naar het legendarische western town Tombstone van Wyatt Earp. Via Sonoita door de Coronado Forest terug in Tuscon kan nog langs de murals worden gereden naar de 4th ave voor een lekker eten en café bezoek..

Dag 6 Tuscon- Globe –Scottsdale
Na een bezoek aan de Biosphere 2 blijkt de AZ-77 door ongerepte natuur door de Catalina en Tonto bergen te gaan. Maar in Globe veranderd het beeld door de groeven van de kopper en turquoise mijnen. Die zijn ook langs de ‘Top of the world hwy’ bij Miami en Superior te zien. Na een wandeling door de ‘Boyce Thompson Arboretum State Park’ wordt langs het Arizona Renaissance Festival terrein  Scottsdale binnen gereden.

Dag 07 Scottsdale-Wickenburg-Lake Havasu
Via de AZ-74 wordt door de Saguaro cacteeën en Joshua Tree bossen naar Wickenburg gereden. Na een bezoek aan het Desert Caballero Western Museum volgt een rit door de Mohave woestijn en over de bochtige Parker Dam Road langs de Lower Colorado River tot Lake Havasu City. Hier staat de originele “London Bridge”. Gelegenheid om zich in het zwembad of in het Lake af te koelen en van een zonsondergang te genieten.

Meer over Arizona Events

Meer over Arizona events
Ben je klaar voor de wildste en heetste rit in Arizona?! De Arizona Bike Week in de eerste week van april is de droom van ieder biker die van events  houdt. Alle motorliefhebbers zijn van harte welkom en worden aangemoedigd om Scottsdale, de Sonora woestijn en nabijgelegen bergwegen te verkennen. Er zullen dagelijks chairty ritten, motorraces, feesten en andere activiteiten worden gehouden.Dus, redenen voldoende om dit event in jouw het reisprogramma voor de lente op te nemen.

Meer dan 28 jaar wordt de Arizona Renaissance Festival elk weekend op zaterdag en zondag en op Presidents day ‘ van februari tot april gevierd. Het is een  evenement met een middeleeuwse pretpark, een 13-stage-stadium theater, een 30-acre circus, en een kunst- en ambachtenmarkt !

Dag 8 Lake Havasu City – Oatman – Las Vegas
Vandaag gaat het langs de 45-mijl lange Lake Havasu aan de  voet van de Chemehuevi mountain  naar Topock. Van hier wordt een authentiek stuk weg van de ‘Historic R66’ via Oatman en de beruchte Sitegreave Pass verkent. Een bezoek aan het R66 museum in Kingman en aan de Hoover Dam zijn een must. Via Bolder en de oevers van Lake Mead wordt wordt dan het bruisende Las Vegas gereden.

Aankomst in Las Vegas en transfer naar het hotel. Daarna een eerste uitstapje in de casino’s en glitterwereld van Vegas met zijn attracties, wereldberoemde shows en volumineuze 24 uur winkels. Een bezoek aan de Stratosphere Tower is de moeite waard voor een uitzicht over Vegas. Er kan ook met een comfortabel Limousine of het openbaar ‘hop-on-hop-off’ vervoer de Strip verkend worden.(zie activiteiten in & rond Vegas)

Meer over Las Vegas

Raadpleeg hiernaast onze geselecteerde activiteiten.
Las Vegas is een stad van de superlatieven die alle categorieën sprengt en zeker die van water- en stroomverbruik. In 1940 woonden er rond 8.400 mensen. Heden zijn het in downtown meer dan 600.000 inwoners. “Sin city” is nog steeds de snelst groeiende stad in de VS. Jaarlijks komen er meer dan 40 miljoen bezoekers naar ‘Gambeling City’.
Het begon allemaal met het einde van de grote Depressie en 1931. Toen de bouw van de Hoover Dam begon kwam een grote toestroom van duizenden werkloze mannen en vrouwen met hun kinderen. Gelegerd voor jaren in triste tentenkampen, was er vertier en ordehandhaving nodig. Toen Nevada het gokken legaliseerde om de omkoperij te verminderen, begon de boom in Las Vegas.

Dag 09 – Las Vegas – dagtrip in de omgeving
Deze dag staat ter beschikking voor het verkennen van Las Vegas. Maar voor de onverzadigbare bikers is het ook de gelegenheid voor een dagje uit naar een bestemming uit ons lijstje zoals de Red Rock State Park, Valley of Fire, Death Valley, Skywalk aan de Grand Canyon West of whereever. Onze tip: Verken ook de aanbiedingen zoals Night champagne helikoptervlucht over Las Vegas of een bezoek aan een prachtige show etc.

Activiteiten in en rond Las Vegas (doorheen bladeren)

Dag 10  Vegas-Eldorado Canyon-R66-Barstow
Start met bezoek aan de
oude goudmijn en filmcoulisse in Eldorado Canyon. Daarnat via Searchlight en Kelso-Cima Road door de Mojave Woestijn naar de ‘zingende duinen’. Stop’s bij de  beroemde rustplaatsen op de Route 66 zoals in Amboy, Roy’s Café, het Bagdad en Ludlow Café. Na een verkenning van Calico Ghost Town zal de dag met een rit naar het hotel langs de murals in de mainstreet van Barstow afgesloten worden.

Dag 11 Barstow- Angeles Crest Hwy-LA
Op de oude route 66 gaat het via Helendale op bezoek bij Elmer’s Bottle Tree Ranch en het R66 Museum in Victorville. Dan volgt de rit in de ‘hemel op aarde’. De SR-2 route kronkelt als Angeles Crest Highway door de San Gabriel Mountains tot op 2.400 m hoogte. Na het afdalen in de ‘heksenketel’ van LA wordt Hollywood bezocht. Ook een stipvisite aan de strand van Santa Monica is nog mogelijk voordat de reis met het inleveren van de motor eindigt.

Dag 12 – Los Angeles – terugvlucht
Afhankelijk van de vertrektijd van het vliegtuig is sightseeing tour door downtown L.A of naar Venice Beach, Third Street Promenade in Santa Monica, Beverly Hills en Hollywood met de Walk of Fame, Mann’s Chinese Theatre, Sunset Strip of bekende filmstudio’s mogelijk. Ook is er een grote keuze aan pretparken in LA.

De DVD voor deze toer kan in onze shop besteld worden.
Arizona – ‘Land of red rocks’

Met een Harley door Arizona

DVD, Biker Lifestyle TV

Activiteiten in en rond Los Angeles (doorheen bladeren)
 • 11 nachten in goede middenklasse hotels of motels volgens routeplan, gedeeltelijk met ontbijt
 • Huurmotor naar keuze HD Big Twin ®incl. onbeperkt gratis mijlen, plaatselijke belastingen en afleveringskosten
 • Eenvoudige helmen bestuurder/passagier (aanbeveling eigen helm)
 • Zadeltassen, veiligheidsslot en instructie motorhandhaving
 • VIP aansprakelijkheidsverzekering zonder eigen risico* voor schade door ongeval of diefstal*
 • Extra aansprakelijkheidsverzekering over EUR 1 Mio.
 • Transfer van/naar hotel-verhuurstation over een afstaand van 7 mijlen
 • detailleert Roadbook met toeristische informatie
 • garantiecertificaat voor motorhuur

*) De verplichte CDW/ VIP verzekering van de verhuurder heeft een eigen risico van USD 2.000 pro geval van schade aan banden, wielen, bij diefstal en afsleepkosten tot $ 100 en is in de huurprijs inbegrepen. Dit eigen risico zal worden terugbetaald bij terugkeer door de in het huurprijs eveneens ingesloten super inclusief plus verzekering.

 • Vlucht (bikethebest kan voordelige vluchten boeken)
 • elektronische reistoestemming van ESTA
 • reis- en/of annuleringsverzekering, die wij graag bij een boeking regelen
 • Uitgaven voor persoonlijke behoeften, tipgelden, regenkleding, Consumpties enz.
 • Op de locatie van de verhuurder kan een EVIP verzekering voor USD 6, – per dag, plus lokale belastingen afgesloten worden om de vooruitbetaling van het ”eigen risico” in het geval van schade of diefstal tot USD 1.000  te verkleinen.
 • De verhuurder behoudt zich het recht voor om een ander voertuig van hetzelfde of een hoger prijspeil te leveren, indien het geboekt model (om wat voor reden dan ook) niet beschikbaar is. Voor een meerprijs van € 22 per dag wordt de gewenste motor gegarandeerd.
 • Op het moment van overname van de motor is een borg van USD 500 via een creditcard te autoriseren. Bij het boeken van een GPS (€ 18 per dag) is een extra borg van $ 250 van toepassing.
 • minimaal 1 jaar rijervaring
 • motorfiets: vrije keuze van type motorfiets
 • motorfiets gewicht, zadelhoogte en bagageruimte overwegen
 • Voor de borg van USD 500, – is een creditcard nodig. De borg zal bij overname van de huurmotor geblokkeerd worden, maar niet van uw account afgeboekt worden.
 • Overname / Teruggave: Kan op elk moment tijdens de openingstijden, maar niet later dan 16.30 uur.
 • Het bestaat is de 24-uur-regel. De motorfiets moet niet later terug dan op hetzelfde tijdstip waarop het gehuurd werd, anders vindt een nacalculatie plaats.
 • U bent verplicht via het Elektronisch Systeem voor Reistoestemming ESTA een reistoestemming te verkrijgen, voordat u aan boord kunt gaan van een vliegtuig naar de VS. De kosten die hieraan verbonden zijn dient u per credit card te voldoen. De aanvraag valt onder uw eigen verantwoording.
Uitstapjes vanuit Las Vegas
Las Vegas is een uitstekende vertrekpunt voor trips langs de mooiste plekken in het Zuidwesten. Wel zou met het weer in de seizoenen rekeing gehouden moeten worden.
De volgende bezienswaardigheden zijn geschikt voor dagtochten vanuit Las Vegas dan wel binnen 1 dag vanuit Las Vegas te bereiken. Uiteraard zijn er ook leuke combinaties van routes mogelijk maar dat vereist onderweg ten minste een overnachting.

 

 

 

 

Routes van uit Las Vegas
(ow=One way   ro = rondje)
mijl rijtijd
Mojave desert-searchlight ro 268 4.9
Hooverdam / Lake Mead ro 74 1.9
Skywalk over de Grand Canyon
US-93, Pierce Ferry Road, Diamond Bar Road
ro 242 5.0
Historic Route 66 – Seligman-
Purple Heart Trail
ro 408 7.5
Valley of Fire State Park- Lake Mead ro 122 2.9
Death Valley National Park-
Amargosa Vally
ro 285 5.5
Red Rock Canyon State Park ow 262 4.2
Zion National Park ow 167 2.8
Bryce Canyon National Park ow 262 4.2
Grand Canyon National Park one way ow 240 4.5
Monument valley via I15-US-89 I-160 ow 395 6.8
Los Angeles ow 300 4.5
Palm Springs via Joshua Tree NP ow 286 5.8
Sedona via Prescott ow 310 5.3
San Diego ow 355 5.5
Over de weersomstandigheden in Californië, Arizona & Nevada
In feite is de beste reistijd voor zuid Californië mei en september maar in februari wordt het ook al gemiddeld 20 C warm.
Maar in tegenstelling tot de woestijnachtige gebieden zullen in de regio Grand Canyon / Sedona de cactussen rond die tijd nog niet met de bloei beginnen.
Aangezien de voorspellingen voor het weer niet mogelijk zijn voor meer dan een week of zo vooruit zijn moet men zich op weergemiddelden baseren.
De gemiddelde hoge en lage temperaturen en de gemiddelde hoeveelheden regen of sneeuw op de reisdagen of tijdens de reismaand zullen een goed idee van de te verwachten weersomstandigheden geven.
De gemiddelden van de laatste 30 jaar zijn betrouwbaardere weersgidsen dan het weer van het vorig jaar of een paar jaren geleden. Hoewel door de globale verwarming van de aarde tegenwoordig met uitschieters altijd rekening gehouden moet worden.
Behalve dan in de zomer zijn de zichten in het gebied rond d Grand Canyon het best. Maar in de winter trekken om de paar dagen koud front gebieden langs. Daarna is de lucht schoon en de koele lucht stroomt de Canyon binnen. Door de verdere opwarming de dagen daarna ontstaat een inversie met warme lucht op d koude. Dat kan de vorming van mist bevorderen of tenminste tot slechte zichten leiden.(bron)
a_temp_verglijking_ca
De regio tussen Sequoia National Park en de Yosemite NP ontvangt van november tot maart 75% van de neerslag van het jaar. De wegen (zoals Tioga Road (Highway 120 East), Glacier Point Road, Tuolumne Grove Road) zijn dan van wegen de sneeuw gesloten. Vanaf november is tot in de dalen met sneeuw rekening te houden.

 

 

 

 

 

Yosemite National Park, Calif. (temperatuur in Fahrenheit)
Month Average high Average low Warmest record Coldest record Average precipi-tation Average snowfall
JAN. 47 26 69 7 6.6 16.1
FEB. 55 29 79 10 5.0 12.5
MARCH 59 31 89 10 5.0 16.2

In mei en juni zijn de beste tijden voor een bezichtiging van de spectaculaire watervallen.
In september en oktober is de kleur van het woud het mooiste maar de warme tijd van de dag al vrij kort en de nachten echt kool. (bron)

Grand Canyon, Arizona (temperatuur in Fahrenheit)
Month Average high Average low Warmest record Coldest record Average precipi-tation Average snowfall
JAN. 41 18 68 -22 1.5 15.8
FEB. 45 21 65 -17 1.6 12.6
MARCH 51 25 74 -7 1.4 9.7

Om temperatuur van Fahrenheit in Celsius om te rekenen:
Tc = (5/9)*(Tf-32)=0.555*(Tf-32)
Voorbeeld: 41°F = 5 °CBerekening met afronden:
41-32= 9 / 2 = 4.5°C > 5°C

fahrenheit_celsius

Vraag een offerte

Als je deze motoreis bevalt dan vraag om een vrijblijvend offerte!

Wij zullen jouw droomreis op maat leveren!

Bedankt voor je aanvraag! Wij zullen spoedig reageren.

Verspill geen vakantietijd maar plan het sightseeing good daarmee je meer kunt motorrijden!

Laat ons jouw ook adviseren in de keuze van
bezoeken aan bezienswaardigheden en attrakties
en het vroegtijd reserveren van toegangsbewijzen.
Bekijk onze aanbiedingen voor events in plaatsen als
Las Vegas, Grand Canyon, GC Skywalk,
National Parks...

bedankt, bikethebest heeft jouw aanvraag ontvangen !

Share This