btbsickerrund1

03.02.2010

Het garantiecertificaat van BikeTheBest . . . .

 

of waarom de BikeTheBest klant net zo als bij de Nederlandse ANVR/SGR geen enkel financieel risico loopt!

U boekt bij een reisbureau dat al bijna 10 jaar bestaat en als zich als onderdeel van een internationaal opererend reisagenten netwerk als een van de grootste aanbieder van motorreizen op de Europese reismarkt gevestigd heeft.

Volgens de Nederlandse Garantiefonds SGR hoeft zich de klant geen zorgen maken over de risico's van een reisproduct van een Duitse touroperators. Hoewel deze niet aangesloten zijn bij de SGR heeft men de risico's op geboekte reizen volgens de SGR afdoende gedekt via Duitse verzekeraars.
Zoals bedoeld in de Wet op de Reisovereenkomst zijn de Duitse touroperator wettelijk verplicht (§§ 651 BGB) zich te verzekeren in geval dat de touroperator niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen.(bron)

Hetzelfde wet is ook van toepassing op de reisproducten van BikeTheBest als onderdeel van Goa-Systems GmbH.
Daarom krijgen onze klanten een garantiecertificaat voor pakketreizen. (zie voorbeeld en klik hier!). Daaronder vallen ook de reisproducten die reeds door andere leveranciers verzekerd zijn. Dus is hier van een dubble verzekering sprake.

 

BikeTheBest bemiddeld vaak voordelige reisproducten (bv hotels) van de grootste Duitse touroperators in zijn reispakketten. Die zijn eveneens verplicht verzekerd. Deze Duitse garantiepapieren zijn vergelijkbaar met die in Nederland gebruikelijke kwaliteits- en zekerheidsbewijzen. (zie voorbeeld en klik hier)

Direct bij iedere boeking van een reisproduct wordt automatisch de Duitse “Sicherungsschein” afgedrukt. Reisproducten die bijvoorbeeld via buitenlandse leveranciers door BikeTheBest geboekt worden (bv. vluchten) zijn door het garantiecertificaat voor pakketreizen verzekerd. U loopt dus geen enkel financieel risico!

U kunt zich zelf ervan overtuigen dat de reisgelden die u BikeTheBest in handen geeft ook volledig tegen insolventie verzekerd zijn. Daarvoor moet u het verzekeringregister van de Duitse touroperators raadplegen.
BikeTheBest is een productlabel van Goa-Systems GmbH (=BV). Na intikken van “goa” en daarna door klikken op <details> worden de volledige informaties aan u getoond. (Zie afbeelding en klik dan hier!)

naar FAQ’s: vragen aan ons